måndag 30 juli 2007

45. Tack!!

Leo är som alla läsare redan vet naturligtvis världens underbaraste bebis. Men det är jobbigt att vara förälder dygnet runt. Därför skulle både Leos pappa och Leos mamma vilja säga:

Tack snälla Leos mormor, som kommer och passar så att Leos mamma hinner städa, som följer med och hjälper till när Leos mamma måste till tandläkaren och som har passat Leo ett antal nätter när det har varit som jobbigast. (och som dessutom ofta har med sig världens godaste pannkakor!)

Tack snälla Leos farmor, som kommer och passar en hel vecka när Leos pappa måste bort på repövning i höst, och som tillsammans med Leos snälla farfar ger oss de mest fantastiska sovmorgnar när vi kommer ner till Skåne. Pluspoäng för den goda maten som vi får!

Tack snälla Leos morbror T. som flera gånger har ställt upp som barnvakt. Vi är speciellt tacksamma för all hjälp som vi fick av honom och Leos kusin M. under renoveringskaoset tidigare i sommar.

Tack snälla Leos kusin S. som tillsammans med kompisen kom hit och hjälpte till så att Leos mamma fick gå och shoppa i lugn och ro.

Tack snälla kompisen PG som gjorde att vi kunde smita iväg på läskig skräckfilm förra helgen.

Vi har en himla tur som har så mycket stöd från släkt och vänner så att vi ibland kan få komma ikapp/vila upp oss/gå ut och göra något kul på egen hand.

Hurra för er!

Inga kommentarer: