söndag 22 juli 2007

39. några minuters perfektion


Leo vaknade tidigt idag, runt kl 06. En halvtimme senare hade vi packat ihop så att vi kunde gå på promenad. När vi kom ut var det redan varm, det skulle bli en fin dag. Solen var skarp och våra skuggor tydliga. Vadrade via Östervägen, svängde vänster på Råsundavägen, passerade Stäket-torget. Svängde in på Förrådsgatan och gick Erik Sandbergs gata hemåt. Det var väldigt tyst och vi mötte inte någon människa på hela vandringen. Vid Charlottenburgsparken bredde jag ut en filt under skuggan av ett träd där solen redan hunnit torka upp daggen. Leo fick lyxfrukost i form av mosad frukt, hans pappa åt sina vanliga knäckemackor. Och så låg vi där och smälte maten tillsammans. Det var fortfarande helt tyst, det brukar vara det kvart över sju en söndagmorgon...

I några minuter var livet helt perfekt. Med det menar jag att det fanns ingen annanstans jag hellre hade varit än just på den filten, i skuggan av ett träd, brevid min son som förundrat snurrade på ett grässtrå.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en riktigt skönt sommarmorgon (Hehe, Kottepappan kommer aldrig att hålla med om att något som inbegriper tidiga morgnar är OK överhuvudtaget..;))

Och vilken cool mössa Leo har!!

Anonym sa...

Då var det alltså Kottemamman som slant vid tangenterna igen, se ovan..

Anonym sa...

snygg-snygg mössa hälsar Oskar som har en likadan! å om ni nånsin känner att ni vill ha en lekkompis med er så är det helt ok att gå en sväng härom å ploka upp ett stycke 14-månaders med spring i benen. de här föräldrarna gillar sovmornar! (fast livet är som vackrast en tidig morgon i en park...)

Thomas & Ingrid sa...

Kottemamman - man tackar för koplimangen!

Mikaela - De här föräldrarna gillar också sovmorgnar men har kapitulerat för Leos sovmorgon. Vi får hitta en lämplig park som ligger mitt emellan oss och turas om att passa Leo och Oscar varannan morgon. Arthur Lundqvist Park kanske?

Anonym sa...

Hohoho, visste jag bara var den parken låg skulle vi komma kubbandes så fort tygen höll =o)
underbar morgonbild i bloggen f.ö.!

Yogamamma sa...

Waw, vilken härlig ögoblickslycka :)