onsdag 25 juli 2007

41. skallebank


Leo ställde sig upp för första gången den 8:e juli. Det är mindre än tre veckor sedan. Därefter har allting gått i raketfart. Nu reser han sig upp mot allting. Byråer. Sängar. Soffor. Barnvagnen. Rubbet. Vi har varit tvungna att snabbt köpa in en liten gåvagn, gåbilen har ju blivit så tråååkig! Problemet är bara att balansen ligger långt efter viljan. Därför trillar han rejält minst två gånger varje dag. En hel del fall hade vi såklart räknat med men nu är det mer regel än undantag att han från stående faller rakt baklänges och slår i bakhuvudet så det dånar i parketten. Någon som kan tipsa var vi hittar bra bäbishjälmar!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

babyland i ulvsunda har.
fast jag vet inte... här trillades det en hel del också men det gick bra utan hjälm ändå men det har funnits tillfällen när jag har funderat på om man inte bara kan vira in hela ungen i bubbelplast?

Anonym sa...

Ja du, Nora trillade också med huvudet före idag, visserligen från sittande men aj så det small! Jag kände genast att en hjälm modell jättetjock måste införskaffas snarast!

Anonym sa...

Hahaha! Hjälm är viktigt när man curlar, isen är hård...

Minns en artikel i DN där någon påstod att tyghjälm var den mest onödiga pryl de införskaffade till sin kelgris. Kelgrisen vägrade nämligen att använda den. Se till att Leo provar den först så att ni inte får en ny vinnare i ert "onödigaste pryl hittills"-race.

/Z