måndag 9 juli 2007

29. till skogs!

Leos pappa har äntligen lyckats komma igpng med joggingen igen, tack till träningskompisen PG! Favoriten är slingorna runt Ursvik, men vi har ännu inte vågat ge oss på Ursvik Xtream, kondisen från förra säsongen lyser med sin frånvaro fortfarande…

I alla fall är naturen kring Ursvik underbar att vara i, M + F, er busunge kommer att älska att springa runt där! Kan rekommendera korvgrillning, finns ett skydd nära starten eller ca 1200 meter in på 5-km slingan. Blåbären på 5-km slingan är också redan mogna och jättegoda (men se upp för fästingarna!)

När vi sprang så tänkte jag på att Leo nu kan ställa sig upp. Snart tar han sina första stapplande steg. Och om länge, länge så kanske han vill hänga med sin gamla pappa på en löptur i skogen, som jag gjorde med hans farfar för många, många år sedan? Ser redan fram emot den dagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aha, en utmanare till Alvas pappa! ;)

Anonym sa...

Då får vi satsa på gemensam grillning för oss vuxna och alla busungar sedan! :)

Anonym sa...

Jsg fick också följa med min pappa några gånger när jag träffade honom.. det var en speciell känsla över det där.. Leo kommer säkert älska det; alla barn vill ju vara som sina föräldrar ibland :)