tisdag 6 november 2007

106. Operation Cold Turkey


Kompisen PG påpekade att bloggen gav ett ganska idylliskt intryck av pappaskapet. Tja, det är ganska idylliskt, Leo är för det mesta harmoniskt och lätt att ta hand om. Vi har ju dock det konstanta problemet med hans sömn. Ikväll inleds därför Operation Cold Turkey, vi skall (försöka) lära Leo av att äta på natten. Målet är att få en mer sammanhängande sömn. Har utökat portionerna på dagtid men den stora insatsen kommer att bli att försöka hyssa och vagga honom tills sömns när han vaknar och skriker efter välling. Förhoppningsvis kan det räcka med två veckor för att bryta vanan. Ser inte fram emot de kommande nätterna…

Publicerar även en mindre idyllisk bild från igår av hur det kan se ut när en liten kille ätit en källarfranska! Och då är det ändå en gäst som åstadkommit detta!

6 kommentarer:

A L V A S - P A P P A ! sa...

ja varför är det så himla roligt att kasta grejorna på golvet, gärna väldigt demonstrativt o medvetet. jag fattar verkligen inte. kleta o klabba förstår jag, det är ju liksom gött.. (:

Anonym sa...

Nåja, gästen gick väl i alla fall inte till frysen för att hämta mer efter det att du sagt "ta tills ni skäms" ;-)

/Z

Anonym sa...

Jag såg ett tv-program om det där med att kasta saker på golvet. TV-expertens tes var att det är ett led i att utforska världen. Dom lär sej tynglagen. "Hm, undrar om det var en slump att bollen föll NERÅT. Måste testa igen."
/Jenny

Anonym sa...

Hur går det med operation Cold Turkey? ;)

Thomas & Ingrid sa...

Z:

Nej sådana gäster finns väl inte?

A & J:

kanske kan vara att utforska tygndlagen? Eller vill de utforska hur många tusen ggr de kan få sina föräldrar att plocka upp?

K-M:

Jodå, det var psykiskt otroligt påfrestande att höra sitt älskade barn skrika och gråta så hjärtskärande, det var 3 ggr under natten på ca en timme vardera då stackarn grät så hårt att han till slut somnade/svimmade. Och ny natt börjar om någon timme...

Anonym sa...

Det där var väl ingenting. Jag kan mycket mera. Bland annat kan jag smeta in TVn med Puuro.