måndag 22 oktober 2007

94. Leos pappa äter kottar! (gästinlägg)

Först av allt vill jag lugna alla oroliga föräldrar, (kanske mest Kottemamman) med att Leos pappa inte är en hemsk barnätare.

Nej, han är inkallad på en repövning, något som händer någon vecka varje år. Då är han mycket ute i skogen (som när han gjorde Lumpen, suckar han nostalgiskt) och någon gång får de ha överlevnadsövning. Detta har Leos mamma raskt döpt om till ”att vara ute och äta kottar”.

Nu kanske några av er tycker synd om stackars Leos pappa, som måste vara ute så mycket vid den här tiden på året, och kanske jobba hårt, och kanske skjuta lite på måltavlor och sånt.

Gör inte det! Leos pappa är lika entusiastisk som katten Stig inför ett helt rum fullt med kokt fisk! Eller som Leo inför en glasstrut. Dessutom menar Leos mamma att det kommer vara mycket mindre fysiskt krävande än att springa efter Leo på dagarna. Och ett rum fullt med snarkande karlar låter mindre på nätterna.

Leos mamma är inte bitter. Fast kanske pyttelite avundsjuk. Hon vill också ha semester. Fast kanske mer i form av palmer, solstolar och massor av böcker… Och trevliga restauranger. Där de inte serverar kottar till middag. Av något slag.


//Leos mamma

5 kommentarer:

Anonym sa...

*pfuiii* Jag blev allt lite orolig där ett tag! ;)

Anonym sa...

Så trevligt med lite friluftsliv, skulle inte ha nåt emot det själv nån vecka om året. Fast med bättre mat.
/Jenny

Anonym sa...

men alltså: det är väl inte mer än rätt att Leos mamma ska få en veckas semster och åka vart hon vill nu när Leos pappa uppenbarligen tillbringar en vecka på sitt drömsemestermål? *leeer*

Anonym sa...

Mikaela:

JAAAAAAAAAAAAAAA!

:-)

//Leos mamma

Anonym sa...

Apselut! Lite all-inclusive-inga-kottar-semester vore väl inte så dumt?