söndag 23 september 2007

78. Leo ett år minus en dag


Imorgon fyller Leo ett år. Men redan idag startade firandet. Tant Jenny kom över med den första presenten, en jättefin väska. Sedan uppvaktade fyra kusiner, tre kusinföräldrar, en mormor, en farmor, en farfar, en mamma och en pappa vår solstråle med tårta, ballonger och paket. Märkligt nog gillade inte Leo tårta, han som annars brukar vara tokig i sötsaker?

Den bästa presenten, i alla fall i Leos tycke, kom dock från icke närvarande gäster, utan från gammelfaster och gammelfarmor. Det var ett litet lejon i plast med fem knappar. När små fingar trycker på dem så spelas musik. Bildbevis bifogas!

Varför pappa tyckte bättre om de fina böckerna än om lejonet? Dels för att han är en bokmal och dels för att han inte lika mycket som Leo uppskattar att höra samma pipiga melodi 600 ggr i rad…

5 kommentarer:

Anonym sa...

Okej,
då var Leo 1år +/-0 dagar. Grattis, grattis från familljen Johansson/Thorsén och framförallt nästkusin Albin. Albin berättade igår för sina föräldrar hur avundsjuk han var på nästkusin Leo, som skulle få en massa fina presenter. Håll ut sa vi, det blir din dag lite längre fram. Som om Albin lyssande eller brydde sig...

Håller med Leos pappa, ibland e det viktiga resor med jobbet. Albins pappa ska oxå åka iväg en sväng. Nu till helgen (fre-mån) bär det iväg till Warzawa med jobbet. nästan som en kickoff/-on innan pappaledigheten börjar den 15/10.

Anonym sa...

*s* Jag har en känsla av att vi kommer att få igen för en del ljudliga leksaker som vi köpte till våra vänners barn en gång i tiden. De ser nog alla möjligheter att hämnas när Kotten kommer..;)

Anonym sa...

Hm, vi kanske skulle köpt nåt med mera ljud i istället för en oskyldig väska... Men det kommer ju fler födelsedagar!

/Jenny

Anonym sa...

Jag menar blott att vår hund med ljud va bäst, kanske inte för föräldrarna men det får ni ta.
Ha det skönt i alla fall trots ljud och hälsa "lillpåven" från "di gamle" i Ängelholm

Anonym sa...

Den här bloggen är ju föll av lögner!!!
Vem kom egentligen med den första presenten?
Heter Leo inte egentligen Anders2?
Leder inte HIF allsvenskan?

När ska det sluta?