torsdag 20 september 2007

77. Gos-Leo! (gästinlägg)


(Leos pappa kom till Leos mamma för några veckor sedan och sade med darr på stämman att det var en väääldigt viktig resa till Dublin med jobbet som han bara måste vara med på, eftersom det skulle vara så bra för karriären! Det stämde säkert men Leos mamma är inte dum! Hon såg minsann textremsan som gick bakom ögonen: Gratisresa till Dublin, dricka öl och sova på hotell!!! Utan en bebis som väcker en hela tiden!)


Nåväl, nu är Leos pappa i Dublin, och kommer hem sent i kväll. Därför har förstärkning kallats in i form av Farmor och medhjälp av Mormor.


Leo är av bebistypen "sjövild". Det är kul. Nästan jämt. Fast Leos föräldrar har tyckt att det har varit lite tråkigt att han inte har velat gosa lite, i alla fall ibland. Men! Med den dubbla kombinationen av Farmor och Mormor i några timmar har han lärt sig att gos kan vara riktigt trevligt. Han gosar med Farmor, Mormor, Mamma och naturligtvis Nalle. Hur gulligt som helst!


2 kommentarer:

Anonym sa...

ho ho ho, härligt att läsa att det inte bara är vi som fick "ett väldigt aktivt och socialt barn" (som bvc-tanten uttryckte det) men visst är det kul nästan jämt! Oskar har precis börjat kramas. myyys!

Anonym sa...

Mikaela:

Ha Ha, jag har också fått höra på BVC att Leo är "ett väldigt aktivt och socialt barn". Har de standarduttryck? Själv har jag översatt det till "sjövild"!