torsdag 5 juni 2008

181. Leos mamma är en Junkie! (av Leos mamma)

Alla som känner Leos mamma vet att hon inte har någon som helst karaktär och att hon har alldeles för lätt för att bli beroende av saker.

Nu har det hänt igen.

Varje dag lovar Leos mamma att det ska bli sista gången. Detta beroende kan på sikt riskera att försämra familjens ekonomi! Men – nästa dag är det dags igen. Leos mamma intalar sig själv att det finns någon helt annan anledning till att hon återigen rastlöst ger sig ut för att få tag på nästa fix. Häromdagen gick det inte att få tag på. Leos mamma kände då tröstlösheten krypa närmare och hon var grinig hela kvällen. Inte nog med den dåliga karaktären, Leos mamma gör sitt bästa för att dra ner andra i fallet också. Precis som en riktig langare. Hon uppmuntrar Leos pappa att dela hennes beroende. Hon tvekar inte ens att försöka dra in sin lilla oskyldiga Leo i fallet. Han verkar dock hittills vara ganska kallsinnig.

Denna morgon hade Leos mamma bestämt sig för att vara stark och bemästra suget. Men – innan klockan ens var tio jagade hon ut på Solnas gator.

Och kom hem med ytterligare en kartong syndigt goda och lika syndigt dyra svenska jordgubbar…

Anonyma jordgubbister, var har de sina möten?

3 kommentarer:

Anonym sa...

mötena sker i mitt vardagsrum.
Idag började Barnet grina när jordgubbarna tog slut.

Anonym sa...

Bättre jordgubbar än low cost muffins (som bara finns i en enda butik i hela Sverige) som du måste ta med dig ett förråd av vart du än reser, likt en modern Dracula med sitt hemlands jord ;-)

/Z

Anonym sa...

Mmm...jordgubbar...jag satte i mej en kartong istället för lunch. Nu är klockan kvart i två och jag är hungrig. Måste ha mer jordgubbar...

/J