tisdag 29 april 2008

174. Släpp fångarne loss!
















Våren är min favorittid vad gäller Solna. Det är så skönt när alla träden slår ut i blom. Rudvikens två jättestora innergårdar fylls med barn som busar, cyklar ikapp, klättrar i klätterställningarna, leker i sandlådorna, gungar, åker rutschkana vg j k,jnjnjjkmk,l.,..mn bm,l.öåöäöä

Ursäkta, Leo kröp upp i mitt knä och började skriva. Var var jag? Jo, utöver områdets alla busande barn så finns här mycket grönska. Stora kompisträdet utanför Leos sovrumsfönster, björk, äppelträd, lönn, höga buskar längs hela Regnstigen etc. Vi har även en aktiv trädgårdsgrupp i vår förening så nu lyser rabatterna av blommor i regnbågens alla färger. Skulle tro att det är någon gång i juni som de fyller vatten i den stora barnpoolen på baksidan av vårt hus.

Söndagen var Leo mycket bättre i magen så vi invigde Leos nyinköpta cykelstol med en tur bort till Hagaparken, där vitsipporna redan lyser och gör Leos pappa på gott humör när han cyklar till jobbet. Klipper in två vårfoto på Rudviken med omgivning och två bilder på Leo i Hagaparken.

Inga kommentarer: