tisdag 11 december 2007

121. Fan ta den moderna läkevetenskapen!

Fan ta den moderna läkevetenskapen som inte hittat ett motmedel mot Vinterkräksjukan!

För någon tid sedan anmärkte vännen PG på att bloggen var väldigt idyllisk. Nå, fr o m i går kväll är livet som småbarnsförälder allt annat än glamoröst. Både Leos mamma och pappa har åkt på rejäla omgångar av vinterkräksjukan. Leos mamma tillbringade kvällen jämrande i fostersällning på ett badlakan i vardagsrumssoffan och hans pappa gjorde samma sak på en madrass i hallen. Blev inte många minuters sömn i natt. Det enda vi är tacksamma för, utöver att Leo mirakulöst verkar klarat sig, är att själva den explosiva ”utdrivningsfasen” kom med ca ett par timmars förskjutning mellan Leos föräldrar. Annars hade vi nog bitter ångrat att vi byggde om gästtoaletten till ett förråd!

Tur är också att Leos pappa verkar klarat sig med en lindrigare variant, jag har t o m fått behålla några mackor och vatten idag. Leos stackars mamma ligger fortfarande dubbelvikt med magkramper i sovrummet och väser att hon vill ha arsenik. Men sådan service har hon inte, hon får nöja sig med avslagen Coca-Cola.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Huga! Det låter inte roligt alls!

Jag kan inte bistå med arsenik till Leos mamma, men kanske lite lustgas och lugnande? Det hjälper inte ett dugg mot vinterkräksjukan, men det blir desto roligare under tiden i alla fall..;)

Krya på er!

Anonym sa...

Usch, det låter otrevligt. Nåja, tur i oturen att det kom före jul och inte under. Någon som haft den sk "Vinterkräksjukan" på jobbet, hoppas man inte åker på den nu.

Angående arsenik så kan jag nog fixa fram det, eller i alla fall något som har liknade effekt om ni behöver det ;-)

/Z

Anonym sa...

Stackare! Hoppas ni snart mår bättre. Än så länge har jag klarat mej, peppar peppar, trots att Leos mamma besökte mej strax innan utbrottet.
/J

Thomas & Ingrid sa...

Läkare och kemister löser onekligen problemet med vinterkräksjukan på olika sätt... Kan glädja med att Leos pappa nu är återställd och hans mamma på klar bättringsväg.