söndag 1 februari 2009

232. Lördagsgodis


Leo har nu hunnit bli några månader plus 2 och de första inbjudningarna till barnkalas har börjat trilla in. Då serveras det ofta godis. Vi har försökt låta unge herrn sväva i ovisshet om godis så länge som möjligt men nu när han ändå upptäckt godisets existens så har vi börjat med regler. 1. Leo äter bara godis på lördagar. 2. Såvida vi inte är bortbjudna på kalas, då får han äta upp det godis han får där, känns grymt att försöka inför att det ska sparas till lördag om de andra barna äter upp sitt. Även Leos pappa gillar lite lördagsgodis framför TV;n, se själva.


4 kommentarer:

Anonym sa...

ja de där förbenade godiset o kalasen... går ju inte komma undan. och så har man en 2-åring som tjatar om lördag hela veckan. damn säger jag!

Maria sa...

Vad kul med en pappablogg! Ni är inte helt vanliga i ett hav av mammabloggar ;). Hittade din via pappabloggen2 (kär vän till oss). Tack för titten och vilken söt son du har! /M

Anonym sa...

Försök att få Leo att äta mer Vindaloo istället. Han tyckte ju det var rätt ok senast han provade om jag minns rätt?

/Z

Anonym sa...

Det ser ut som om Leos pappa har mer självkontroll än Leo, om man tittar på hur mycket dom har kvar i skålarna. Eller är det så att den store får större ranson än den lille? ;-)

/Jenny