tisdag 8 september 2009

271. Hösten nalkas


Att ta en promenad förbi plaskdammen nu i helgen var lite vemodigt. För höstens första löv hade redan samlats, samlats på ytan där en massa glada barn bara för några veckor sedan sprang runt och jagade varandra i värmen. Men hösten har många fördelar. Vi klättrade t ex upp i ett av plommonträden på gården och plockade en massa frukt som vi gjorde smoothie på. Och när det regnar så stannar vi inne och hjälps åt att skruva ihop IKEA-möbler.



6 kommentarer:

Anonym sa...

bra skrivet!

ja nog finns det fördelar med hösten men med kids måste sommaren alltid bli etta, bara detta med att slippa tramsa med mössor o vantar o tjocka kläder.

Anonym sa...

Det vore kul att ses snart.

J

Anonym sa...

En liten nortering bara med det här med att skruva ihop ikea-möbler och regn....på den uppvisade bilden skiner ju solen...hur går det ihop... ;) //Maria

Anonym sa...

Vintern rasar ut bland våra fjällar... snarare än man tror är det vår igen. Magnolian blommar, flickorna klär av sig och bilen får på sig sommardäcken igen.

Anonym sa...

Börjar bli dags för lite nya poster i den här bloggen. Har Leos pappa slut på idéer? Här kommer några gratis! Vad sägs om följande jämförelser:

Leos mamma vs Anna Anka
Leos pappa vs Arne Anka
Leo vs Ignatius J. Reilly

/Z

Daniel sa...

Där har du tvättäkta hjälp!
Kommande husbyggarkar vetja!