fredag 13 mars 2009

240. Hostmedicin?


Visst är det skönt med bra vänner! Leos pappa har flera barndomskamrater som han fortfarande håller kontakten med. En av dessa barndomskamrater har studerat till läkare. Det är bra med kompisar som valt olika inriktningar. Är det juridiska frågetecken kollar du med någon av juristerna. Krånglar dator ringer du systemvetaren. Behöver du tips på ultimata groggen hjälper kemisten dig gärna.

Åter till läkaren, som dock inte bara är läkare, han är även pappa, bl a pappa till en liten påg som bara är några månader yngre än Leo. Så när Leo, och hela övriga familjen, nu insjuknat i svår förkylning är det tryggt att ringa honom. Inte nog med att han vet vilka läkemedel som låter bra för Leo, han har testat dessa läkemedel på sin egen påg som är i samma ålder och viktklass och kan dessutom tipsa om ”att du bör även ge detta mot för att motverka den tröga mage som kan bli en bieffekt”. Tack Dr X, jag är skyldig dig en stor tjänst! Var inom apoteket igår och köpte medicin till Leo. För säkerhets skull var jag även inne i en annan butik med grön skylt och köpte en 70 cl flaska med den hostmedicin som Leo pappa tycker bäst om.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har även hört att läkaren i fråga är både snygg, vältränad och trevlig, en favorit i kompiskretsen och hos brudarna.

/Anonym beundrare till dr X

Anonym sa...

Veeem kan den anonyme beundraren vaaara?

Thomas & Ingrid sa...

Det är P.G, han har erkänt.

Anonym sa...

Hostmedicin, jomenvisst *host host*!
Krya på er allihop, bubbel väntar när ni är friska!

Anonym sa...

was is das in die flasche?

Anonym sa...

Pappabloggen 2: Whiskey förståss!